CARPACCIO ROLLETJES Zo maak je het:
Eet smakelijk! 🎄 VEGA (KERST) VOORGERECHT 🎄 GEBAKKEN PADDENSTOELEN MET GUACAMOLE
Zo maak je het: - Snijd de champignons/paddenstoelen klein, snipper de ui en pers de knoflook. - Verhit een scheutje olijfolie of vloeibare bak&braad in een koekenpan en fruit de ui. - Voeg de knoflook en champignons/paddenstoelen toe en bak het geheel zo’n 5 minuten. - Breng het paddenstoelenmengsel op smaak met een snufje peper, zout en balsamicoazijn. - Maak ondertussen de guacamole crème. - Schil de avocado’s en pureer het vruchtvlees samen met limoensap, rode ui, tabasco en een snuf zout tot een romige massa. - Proef even en voeg naar smaak nog wat tabasco toe. - Snijd de pistolet in dunne plakken. Rooster ze kort in de oven (of in een koekenpan) met olijfolie tot ze knapperig zijn. - Hak de amandelen fijn en strooi dit als laatste eroverheen. Enjoy! Voedingswaarde per portie: 236 kcal 16 gram koolhydraten 17 gram vetten 7 gram eiwitten GEZONDE KOMKOMMERHAPJES MET ZALM EN PAPRIKA Hoe maak je het:
Voedingswaarde per hapje: 39 kcal 1 gr koolhydraten 1,5 gr vetten 4,4 gr eiwitten |
MAURICE VAN LIEROP
NENA VAN VELDHOVEN
REGINA SMITS
January 2022
|