MovementPro
  • Home
  • Diensten
    • Personal Training
    • MOM-FIT
    • Duo-Fit
    • Small Group-Fit
    • Fit aan huis
    • 50+ Fit & Vitaal
    • GROEPSLESSEN >
      • Bootcamp
      • Obstacle Bootcamp
      • Box-Fit
      • Rooster
    • Acties >
      • Gift card
      • PROEFLESSEN
  • Succesverhalen
  • Team
    • OVER >
      • IMPRESSIE
      • EVENTS
  • ONLINE PORTAAL
  • MOVEMENTPRO BLOG
  • CONTACT

Carpaccio Rolls

12/12/2019

Opmerkingen

 
CARPACCIO ROLLETJES
Foto
Voedingswaarde per portie:
​
64                       kcal
1,4 gram              koolhydraten
8,6 gram              eiwitten
​2,6 gram              vetten

Aantal: 5 personen
Bereidingstijd: 20 minuten


Ingrediënten:
  • 125 g carpaccio
  • 25 g rucola
  • 20 g Parmezaanse kaas
  • 20 gr geroosterde pijnboompitten
  • 1 komkommer
  • 2 el Calvé 3% vet mayonaise
  • 1 tl pesto
  • Bieslook


​
​
​

Zo maak je het:
​
  • Snijd met een dunschiller over de lengte van de komkommer 5 slierten. Laat de slierten komkommer uitlekken op keukenpapier zodat ze zo min mogelijk vocht meer bevatten.
  • Meng in een kommetje 2 el mayonaise met 1 tl pesto.
  • Neem een sliert komkommer en beleg voor 3/4 met carpaccio. Draai om zodat de carpaccio onderop ligt en besmeer de andere kant met wat pesto-mayonaise.
  • Plaats wat rucola ertussen en wat Parmezaanse kaas, peper, zout en pijnboompitten.
  • Rol voorzichtig op (zoals een wraprolletje) en bindt eventueel af met een stengel bieslook.

Eet smakelijk!
Opmerkingen

Vega - Gebakken paddenstoelen met guacamole

11/12/2019

Opmerkingen

 
🎄 VEGA (KERST) VOORGERECHT 🎄
​
GEBAKKEN PADDENSTOELEN MET GUACAMOLE

Foto
Aantal: 4 personen

Ingrediënten:
- 400 gr kastanje champignons/ paddenstoelen mix
- 1 kleine rode ui
- 1 teentje knoflook
- 1 tl balsamicoazijn
- 35 gr amandelen (ongezouten)
- klein bakje tuinkers
- 1 afgebakken volkoren pistolet
- 2 el crème fraîche light
​
Voor de crème van guacamole:
- 2 avocado’s
- sap van 1/2 limoen
- 1/4 rode ui
- drupje tabasco
- snufje zout

Zo maak je het:

- Snijd de champignons/paddenstoelen klein, snipper de ui en pers de knoflook.
- Verhit een scheutje olijfolie of vloeibare bak&braad in een koekenpan en fruit de ui.
- Voeg de knoflook en champignons/paddenstoelen toe en bak het geheel zo’n 5 minuten.
- Breng het paddenstoelenmengsel op smaak met een snufje peper, zout en balsamicoazijn.
- Maak ondertussen de guacamole crème.
- Schil de avocado’s en pureer het vruchtvlees samen met limoensap, rode ui, tabasco en een snuf zout tot een romige massa.
- Proef even en voeg naar smaak nog wat tabasco toe.
- Snijd de pistolet in dunne plakken. Rooster ze kort in de oven (of in een koekenpan) met olijfolie tot ze knapperig zijn.
- Hak de amandelen fijn en strooi dit als laatste eroverheen.
 
Enjoy!

Voedingswaarde per portie: 
​

236            kcal
16 gram      koolhydraten
17 gram      vetten
7 gram        eiwitten


Opmerkingen

KOMKOMMER HAPJES MET ZALM

9/12/2019

Opmerkingen

 
GEZONDE KOMKOMMERHAPJES MET ZALM EN PAPRIKA

Foto
Aantal: 8 stuks

Ingrediënten:
  • 1 komkommer
  • 8 kleine plakjes gerookte zalm
  • 80gr roomkaas/zuivelspread light
  • verse bieslook
  • peper & zout
  • 1 rode paprika
  • cocktailprikker
  • kaasschaaf of dunschiller




​



Hoe maak je het:
​
  • Was je komkommer, laat de schil zitten. Snijd lange banen komkommer met een dunschiller of kaasschaaf. Ook voor dit recept geldt dat je alleen de ‘droge delen’ van de komkommer kunt gebruiken. Ben je bij het gedeelte met de zaadjes aangekomen? Draai de komkommer dan om en schaaf verder aan de andere zijde. Hoeveel plakken je precies uit 1 komkommer haalt, hangt af van hoe dik je snijdt en hoe dik je komkommer is.
  • Mix de roomkaas of zuivelspread met de fijngesneden verse bieslook, flink wat peper en een klein beetje zout. Snijd de paprika in hele dunne ‘staafjes’ (julienne).
  • Verdeel wat roomkaas over het midden van je komkommerplak.
  • Leg er een klein plakje zalm op en eindig met een paar stukjes heel fijn gesneden rode paprika en sprietjes bieslook.
  • Leg de paprika en bieslook er zo op dat ze aan één kant uitsteken.
  • Rol de komkommer op en steek het geheel vast met een prikkertje. 

Voedingswaarde per hapje:

39             kcal
1 gr           koolhydraten
1,5 gr        vetten
​4,4 gr       eiwitten

​
Opmerkingen
<<Vorige
    Foto
    MAURICE VAN LIEROP
    Foto
    NENA VAN VELDHOVEN
    Foto
    REGINA SMITS

    ​

    All
    FOOD
    SPORT

     

    January 2022
    December 2021
    November 2021
    October 2021
    August 2021
    July 2021
    May 2021
    April 2021
    March 2021
    February 2021
    January 2021
    December 2020
    November 2020
    October 2020
    September 2020
    August 2020
    July 2020
    June 2020
    May 2020
    April 2020
    March 2020
    February 2020
    January 2020
    December 2019
    November 2019
    October 2019
    August 2019


> Contact
​> Dysclaimer

> Privacy 
> Algemene voorwaarden
​

Social media
Volg ons ook op:
PARTNERS
> Recreatiegebied de IJzerenman 
> Het LoopCentrum
> Fresh
> Mariëlle van Tuel - Massage
> Strong Viking
> Villa Kempen-Broek
> Regenerate Fitness
SAMEN NAAR EEN FIT & GEZOND LEVEN!
"Durf jij de uitdaging aan? Neem dan snel contact op! Dan kunnen we samen gaan werken aan een gezonde leefstijl. Tijdens het proces van verandering zal team MovementPro jouw stok achter de deur zijn waarbij we je blijven motiveren en inspireren. Wacht niet en begin vandaag nog!''

Locatie
Geurtsvenweg 1 | 6006 SN weert


  • Home
  • Diensten
    • Personal Training
    • MOM-FIT
    • Duo-Fit
    • Small Group-Fit
    • Fit aan huis
    • 50+ Fit & Vitaal
    • GROEPSLESSEN >
      • Bootcamp
      • Obstacle Bootcamp
      • Box-Fit
      • Rooster
    • Acties >
      • Gift card
      • PROEFLESSEN
  • Succesverhalen
  • Team
    • OVER >
      • IMPRESSIE
      • EVENTS
  • ONLINE PORTAAL
  • MOVEMENTPRO BLOG
  • CONTACT