Aantal: 8 porties
Bereidingstijd: 20 minuten Ingrediënten:
Kleine ovenschaaltjes (diameter 10 cm) Bakpapier Hoe maak je het? 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verdeel de wraps over ovenschaaltjes. Druk de wraps aan, zodat ze blijven staan in de kommen. Bak de tortillabowls in ca. 12 min. goudbruin in de oven. 2. Halveer ondertussen de grote bloemkoolroosjes. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in repen van een ½ cm breed. Snijd de rode uien in parten. Meng de bloemkool, paprika en rode ui met de fajitakruiden en de olie. Bestrooi met peper. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 15 min. in het midden van de oven gaar. Schep halverwege om. 3. Halveer ondertussen de halve komkommer in de lengte en snijd in plakjes. Verkruimel de kaas en snijd de koriander grof. Verdeel de romainesla over de tacobowls. Verdeel de groente, salsa en witte kaas erover. Garneer met de koriander. Bron: allerhande.nl Voedingswaarde per portie: 265 kcal 27 gram koolhydraten 10 gram eiwitten 11 gram vetten 6 gram vezels |
MAURICE VAN LIEROP
NENA VAN VELDHOVEN
REGINA SMITS
January 2022
|