- VEGAN - heeerlijk voor op brood, crackers of gewoon zonder iets erbij! Hoe maak je het? 1. Haal de Tofu uit het pak en laat het uitlekken 2. Mix de ingrediënten voor de saus in een bakje en roer door elkaar 3. Was de spinazie. Pel de ui. Maak de tomaat en de paprika schoon. Verwijder de zaadlijsten van de paprika. Maak de kastanjechampignons schoon met een borsteltje. Snijd de ui, tomaat, paprika en kastanjechampignons in kleine stukjes en bak deze samen met de spinazie 5 minuten op laag vuur. 4. Prak de Tofu, met een vork, tot je kruimels hebt. Doe deze in de pan bij de groenten en giet de saus er overheen. Bak nog 5 minuten en serveer met geroosterd volkoren brood. Als je van pittig houd, voeg dan wat rode peper toe. Enjoy! Voedingswaarde per portie (zonder brood/crackers)
Bronnen:
Boek: Easy vegan. lazycatkitchen. |
MAURICE VAN LIEROP
NENA VAN VELDHOVEN
REGINA SMITS
January 2022
|