MovementPro
  • Home
  • KORTINGSACTIES
  • Diensten
    • Duo-Fit
    • Small Group-Fit
    • Fit aan huis
    • 50+ Fit & Vitaal
    • GROEPSLESSEN >
      • Bootcamp
      • Obstacle Bootcamp
      • Box-Fit
      • INTENSE
      • Rooster
      • STRONG VIKING
  • Personal Training
  • Succesverhalen
  • OVER
    • Team >
      • Maurice van Lierop
      • Regina Smits
      • Sandra de Louw
      • Nena van Veldhoven
    • Impressie
    • MOVEMENTPRO BLOG
    • EVENTS
  • Acties
    • Gift card
    • PROEFLESSEN
  • Contact
  • ONLINE PORTAAL

SALMON BREAKFAST BOWL

27/2/2020

Reacties

 
Foto
Aantal: 4 personen

Ingrediënten:
- 2 teentjes knoflook
- 250 gram champignons
- verse bieslook
- 8 eieren
- 1 el (15 ml) olijfolie
- 200 gram baby spinazie
- 5 ml citroensap
- 115 gram gerookte zalmfilet
- beetje peper en zout


Geroosterde aardappelen:
- 600 gram aardappelen in blokjes gesneden
- 1 el (15 ml) olijfolie
- paprika poeder

Hoe maak je het?
​

​- Verwarm de oven voor op 260 graden.
- Doe de aardappelen met 1 el olijfolie, paprika poeder en een beetje zout en peper in 1 of 2 pannen. Dek goed af met folie en plaats in de oven. Stoom de aardappelen gedurende 10 minuten.
- Verlaag de oventemperatuur tot 218 graden. Verwijder de folie van aardappelen en schud de pan. Laat ze in de oven roosteren tot de aardappels zacht zijn (ong. 20 – 25 minuten).
- Terwijl de aardappelen roosteren, breng je een kleine pan met water aan de kook.
- Voeg de eieren voorzichtig toe aan kokend water en kook 4 – 5 – 6 – 7 minuten (ligt eraan hoe zacht je de binnenkant van de eieren wilt). Wanneer de eieren klaar zijn, spoel ze af onder koud water.
- Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg 1 el olijfolie toe en bak de champignons tot ze gaar zijn. Breng op smaak met wat peper en zout.
- Voeg de baby spinazie en knoflook toe aan champignons en bak tot de spinazie verwelkt is (je kunt dit afdekken met een deksel om dit te versnellen).
- Pers de citroensap eroverheen.
- Breng op smaak met wat zout en peper.
- Schil de eieren en snijd ze in twee.
- Doe de helft van de aardappelen in een kom, voeg de champignons, spinazie, eieren en plakjes gerookte zalm toe en werk af met wat verse bieslook.

Enjoy!

 

Calorieën
Koolhydraten
Vetten
Eiwitten
356
31 gram
16 gram
42 gram 
Reacties
    Foto
    MAURICE VAN LIEROP
    Foto
    NENA VAN VELDHOVEN
    Foto
    REGINA SMITS

    ​

    Alles
    FOOD
    SPORT

     

    Januari 2021
    December 2020
    November 2020
    Oktober 2020
    September 2020
    Augustus 2020
    Juli 2020
    Juni 2020
    Mei 2020
    April 2020
    Maart 2020
    Februari 2020
    Januari 2020
    December 2019
    November 2019
    Oktober 2019
    Augustus 2019


> Contact
​> Dysclaimer

> Privacy 
> Algemene voorwaarden
​

Social media
Volg ons ook op:
PARTNERS
> Recreatiegebied de IJzerenman 
> Het LoopCentrum
> Fresh
> Mariëlle van Tuel - Massage
> Strong Viking
> Villa Kempen-Broek
CONTACT
SAMEN NAAR EEN FIT & GEZOND LEVEN!
"Durf jij de uitdaging aan? Neem dan snel contact op! Dan kunnen we samen gaan werken aan een gezonde leefstijl. Tijdens het proces van verandering zal ik de stok achter de deur zijn en zal ik je blijven motiveren en inspireren. Wacht niet en begin vandaag nog!''

Locatie
Geurtsvenweg 1 | 6006 SN weert


  • Home
  • KORTINGSACTIES
  • Diensten
    • Duo-Fit
    • Small Group-Fit
    • Fit aan huis
    • 50+ Fit & Vitaal
    • GROEPSLESSEN >
      • Bootcamp
      • Obstacle Bootcamp
      • Box-Fit
      • INTENSE
      • Rooster
      • STRONG VIKING
  • Personal Training
  • Succesverhalen
  • OVER
    • Team >
      • Maurice van Lierop
      • Regina Smits
      • Sandra de Louw
      • Nena van Veldhoven
    • Impressie
    • MOVEMENTPRO BLOG
    • EVENTS
  • Acties
    • Gift card
    • PROEFLESSEN
  • Contact
  • ONLINE PORTAAL