Hoe maak je het? 1. Schil de zoete aardappels en snijd deze in kleine blokjes. 2. Breng een pan met water en een snuf zout aan de kook. Kook de pompoen- en zoete aardappelblokjes in zo'n 10 minuten gaar. 3. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in kleine blokjes. 4. Hak de pistachenootjes en verkruimel de geitenkaas. 5. Giet de pompoen en zoete aardappel af, maar bewaar wel een scheutje kookvocht. 6. Stamp de zoete aardappel en pompoen samen met het kookvocht, de rucola en zout en peper. Meng de 7. stamppot vervolgens met 3/4 van de appel, 3/4 van de pistache en 3/4 van de geitenkaas. 8. Verdeel de stamppot over twee borden en maak af met de rest van de appel, pistache en geitenkaas. Enjoy! Bron: chickslovefood.nl |
MAURICE VAN LIEROP
NENA VAN VELDHOVEN
REGINA SMITS
January 2022
|