Aantal: 4 personen Bereidingstijd: 15 min Ingrediënten: - 300 gram volkoren fusilli - 1 komkommer - 400 gram rivolo-cherrytomaten - 90 gram koelverse pestospread - 85 gram rucola - 250 gram warmgerookte zalmstukken Hoe maak je het? 1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. 2. Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in dunne plakjes van een ½ cm. Halveer de tomaten. 3. Giet de pasta af in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de pasta met de pestospread, rucola, komkommer, tomaat en verdeel de zalm in stukken erover. Breng op smaak met peper en zout. - Tip: vervang de zalm door witte kaas en/of geroosterde pijnboompitten Enjoy! Bron: allerhande Voedingswaarde per portie: 550 kcal 59 gram koolhydraten 26 gram eiwitten 22 gram vetten 5 gram vezels |
MAURICE VAN LIEROP
NENA VAN VELDHOVEN
REGINA SMITS
January 2022
|