KIP - KETJAP MET ZILVERVLIESRIJST & SPERZIEBONEN
Hoe maak je het? 1. Verwarm 1 el (15 ml) olijfolie in een hapjespan en bak de kipfiletblokjes. 2. Doe de ui en knoflook bij de kip en bak tot de ui glazig ziet. Meng de ketjap met kippenbouillon en gemberpoeder en doe dit bij de kip. Roer door en laat dit 15 minuten zachtjes pruttelen. 3. Kook ondertussen de rijst in een pan gaar. 4. Kook in een andere pan de sperziebonen. 5. Roer de eieren door elkaar en bak hier een omelet van. Snijd de omelet in stukjes. 6. Roer de blokjes omelet en ringetjes lente-ui door de rijst. Serveer de rijst met de kip ketjap en de sperziebonen. Garneer met de ongezouten pinda’s. Enjoy! Bron: brendakookt.nl |
MAURICE VAN LIEROP
NENA VAN VELDHOVEN
REGINA SMITS
January 2022
|