Aantal: 2 personen
Bereidingstijd: 10 minuten Ingrediënten: · 1 ui · 200 gram broccolirijst · 400 gram paddenstoelenmix · 3 el sriracha · 3 el sojasaus · 1 handje (20 gram) ongezouten pinda's Hoe maak je het? 1. Schil en snipper de ui. Verhit een eetlepel (15 ml) (olijf)olie in een wokpan en fruit hierin de ui. Voeg, als de ui begint te kleuren, de broccolirijst toe en bak samen zo'n 2 - 3 minuten door. 2. Snijd ondertussen de paddestoelenmix grof. Verhit een scheutje (olijf)olie in een koekenpan en bak de paddenstoelen in zo'n 5 minuten goudbruin. Voeg dan de sriracha en de sojasaus toe en laat het geheel nog een minuutje sudderen. 3. Hak de pinda's grof. Verdeel de gebakken broccolirijst over twee borden, verdeel hier de paddenstoelen over en strooi de ongezouten pinda's eroverheen. Enjoy! Bron: chickslovefood.nl |
MAURICE VAN LIEROP
NENA VAN VELDHOVEN
REGINA SMITS
January 2022
|